Regál Loftový dubový 08 Regál Loftový dubový 2m | 90cm | 6p Regál Loftový dubový 2m | 90cm | 6p
Regál Loftový dubový 08
Dostupnosť ihneď
Nový produkt

Pospěš si! Dostupný ihneď

Regál Loftový dubový 2m | 90cm | 6p - masívne drevo

(Loft/wR/08) (137558) Výrobca WOODICA

1 025 €
100% masívne drevoZáruka 7 rokovVýrobok dostupný ihneďHrúbka hornej dosky

Možnosti produktu

* Povinne vyplnené polia

Prepravné náklady 33Cena dopravy 0 € při objednávce od 250 €
1 025 €

Rýchly prehľad






Prečo dubový nábytok Woodica?

  • Krásny dizajn
  • Nábytok dostupný ihneď
  • Záruka 2 roky
  • 100% masívne drevo
  • 14-dňové právo vrátenia tovaru




Rozmery a ceny
(šírka x výška x hĺbka)

90cm x 200cm x 38cm - 1025 €

* Uvedený rozmer je celkový vonkajší rozmer.



Detaily

Regál Loftový s dubovou doskou a kovovým podstavcom bude nepochybne ozdobou každej miestnosti. Každý prvok harmonizuje medzi sebou a vytvára jedinečný kus nábytku. Jednoduchá forma zdôrazňuje a upozorňuje na extrémne bohatú dubovú štruktúru.

Odolné loftové regály, ktoré sú kombináciou kovu a masívneho dubu. Unikátne letokruhy a praskliny viditeľné na doskách im dávajú výraz noblesy a prírodnej krásy. Vďaka pevnosti a trvanlivosti konštrukcie je dubový nábytok nábytkom nasledujúcich generácií. Kovový rám je natretý práškovou technológiou, ktorá zaručuje najvyššiu kvalitu a chráni povrch ocele po mnoho rokov. V našej ponuke nájdete loftové regály v rôznych kombináciách. 100% z masívneho dubového dreva. Poskytujeme 7 ročnú záruku na dubové regály. Naše regály sú ekologické produkty pre obývaciu izbu alebo spálňu.

Vyššie uvedený nábytok bol vyrobený z masívu dubového dreva.

Kovový rám je natretý práškovou technológiou. Časti sa zahrievajú na až 140 – 200°C, výsledkom čoho vznikne veľmi trvanlivý a proti poškodeniu odolný lakový náter.

Druhy sfarbenia
V základnej verzii dubový nábytok vyrábame v bezfarebnom oleji. Ide o štandardnú farbu pre dubovú kolekciu. Prvá fotografia výrobku predstavuje práve túto farbu.

Odporúčame vám pripevniť regál ku stene. Zvýšite tak jeho stabilitu a bezpečnosť pri používaní, keď bude zaplnený malými predmetmi, knihami alebo inými ťažšími predmetmi.

Prečo sa vyplatí vybrať si drevený nábytok?

Voľba dreveného nábytku je múdrou investíciou, ktorá zaistí bezpečie a pohodlné používanie. Drevo je neobyčajne trvanlivý materiál odolný proti mechanickému poškodeniu a proti mnohým chemickým faktorom. Vyznačuje sa vysokým súčiniteľom vyjadrujúcim mieru odolnosti proti oteru. Prírodný pôvod zaisťuje, že je drevený nábytok ekologický, pre ľudský organizmus neškodný a neobsahuje kovy a pevné častice, ako niektoré materiály používané na výrobu nábytku. Vďaka správnemu obrábaniu je zachovaná čistota dosiek. Hlavnou výhodou je antistatickosť tejto prírodnej suroviny – nepriťahuje prachové častice, takže je veľmi vhodná na zariadenie izby alergika. Drevo je hygroskopické a preto správne absorbuje a uvoľňuje vlhkosť a zachováva tak izbovú teplotu. Pri masíve dreva je veľkou výhodou jeho neopakovateľná textúra a charakteristická vôňa – už do nej samotnej sa možno zamilovať. Drevený nábytok, to je tiež elegancia, ktorá podčiarkuje vkus majiteľa. Surovina sa ľahko obrába, navyše môžeme vytvoriť zaujímavý a originálny tvar nábytku. Starostlivosť o nábytok z masívu je ľahká a nevyžaduje veľké časové a finančné nároky. Po rokoch používania je jeho obnovenie ľahké.


Vsaďte na Eko…

Lasy PaństwoweNáš nábytok je vyrobený z masívu pochádzajúceho z poľských lesov, ktoré sú obnovované ďalším zalesňovaním. Surovinu získavame v Štátnych lesoch, ktoré disponujú certifikátmi FSC a PEFC. Na farbenie používame vosky, olejovosky a laky, ktoré neškodia životnému prostrediu. Prírodné materiály zaisťujú bezpečnosť a trvanlivosť výrobkov a celý proces výroby je šetrný k prírode.
Certyfikat FSCCertyfikat PEFC

Vyberte Estetickosť…

Originálne tvary nášho nábytku povzbudzujú predstavivosť. Pobyt v krásne zariadenom interiéri spríjemní čas a umožňuje upokojiť sa počas odpočinku.

Využívajte Ergonomické riešenia…

Pri navrhovaní kolekcií kladieme veľký dôraz na praktickosť, ľahké používanie, komfort a pohodlie. Správne zvolené rozmery a tvary nábytku zaručujú funkčnosť a bezpečie.