Rošt Trioflex Deluxe
Dostupnosť ihneď
Nový produkt

Pospěš si! Dostupný ihneď

Rošt Trioflex Deluxe

(st-16) (136776) Výrobca WOODICA

625 €
Výrobok dostupný ihneď

Možnosti produktu

* Povinne vyplnené polia

Prepravné náklady 25Cena dopravy 0 € při objednávce od 250 €
625 €

Rýchly prehľad




Rozmery a ceny
(šírka x výška x hĺbka)

80cm x 200cm (s diaľkovým ovládaním) - 625 €
90cm x 200cm (s diaľkovým ovládaním) - 628 €
100cm x 200cm (s diaľkovým ovládaním) - 639 €

* Uvedený rozmer je celkový vonkajší rozmer.



Detaily

Rošt Trioflex Deluxe.

Konštrukcia: Napájanie mimo roštu (mizivé elektromagnetické pole), elektromotor napájaný bezpečným jednosmerným napätím 24V, funkcia standby vypína napájanie po 40 sekúndach nepoužívania. Dodatočná regulácia tvrdosti v strednej časti roštu.

TRIOFLEX DE LUXE DIAĽKOVÝ OVLÁDAČ BUK konštrukcia ako Trioflex De Luxe Dialkový ovládač, ale lišty sú v prírodnej farbe dreva.

špeciálne vlastnosti: elektrická regulácia výšky hlavovej a nožnej časti, funkcia standby, možnosť opúšťať rošt keď chýba napájanie, dostupná len verzia s bezdrôtovým dialkovým ovládačom.

Rozmery: 80x200, 90x200, 100x200 aj iné rozmery na objednávku (aj s dĺžkou 190, 210 i 220 cm).

Uvedené rozmery sú vnútorné rozmery postele a matraca. Rošt postele je o 4 cm kratší ako uvedený rozmer, zatiaľ čo na šírku je o 1 cm užší, napr. 80 cm x 200 cm=>79 cm x 196 cm. Skutočné rozmery roštu musia byť primerane menšie, aby sa zmestil do výklenku.

POZOR: rošt v kartóne pre samostatnú montáž.

Prečo sa vyplatí vybrať si drevený nábytok?

Voľba dreveného nábytku je múdrou investíciou, ktorá zaistí bezpečie a pohodlné používanie. Drevo je neobyčajne trvanlivý materiál odolný proti mechanickému poškodeniu a proti mnohým chemickým faktorom. Vyznačuje sa vysokým súčiniteľom vyjadrujúcim mieru odolnosti proti oteru. Prírodný pôvod zaisťuje, že je drevený nábytok ekologický, pre ľudský organizmus neškodný a neobsahuje kovy a pevné častice, ako niektoré materiály používané na výrobu nábytku. Vďaka správnemu obrábaniu je zachovaná čistota dosiek. Hlavnou výhodou je antistatickosť tejto prírodnej suroviny – nepriťahuje prachové častice, takže je veľmi vhodná na zariadenie izby alergika. Drevo je hygroskopické a preto správne absorbuje a uvoľňuje vlhkosť a zachováva tak izbovú teplotu. Pri masíve dreva je veľkou výhodou jeho neopakovateľná textúra a charakteristická vôňa – už do nej samotnej sa možno zamilovať. Drevený nábytok, to je tiež elegancia, ktorá podčiarkuje vkus majiteľa. Surovina sa ľahko obrába, navyše môžeme vytvoriť zaujímavý a originálny tvar nábytku. Starostlivosť o nábytok z masívu je ľahká a nevyžaduje veľké časové a finančné nároky. Po rokoch používania je jeho obnovenie ľahké.


Vsaďte na Eko…

Lasy PaństwoweNáš nábytok je vyrobený z masívu pochádzajúceho z poľských lesov, ktoré sú obnovované ďalším zalesňovaním. Surovinu získavame v Štátnych lesoch, ktoré disponujú certifikátmi FSC a PEFC. Na farbenie používame vosky, olejovosky a laky, ktoré neškodia životnému prostrediu. Prírodné materiály zaisťujú bezpečnosť a trvanlivosť výrobkov a celý proces výroby je šetrný k prírode.
Certyfikat FSCCertyfikat PEFC

Vyberte Estetickosť…

Originálne tvary nášho nábytku povzbudzujú predstavivosť. Pobyt v krásne zariadenom interiéri spríjemní čas a umožňuje upokojiť sa počas odpočinku.

Využívajte Ergonomické riešenia…

Pri navrhovaní kolekcií kladieme veľký dôraz na praktickosť, ľahké používanie, komfort a pohodlie. Správne zvolené rozmery a tvary nábytku zaručujú funkčnosť a bezpečie.