-25%
Rošt Samuraj Standard
Nový produkt

Pospěš si! Dostupný na predaj

Rošt Samuraj Standard

(st-14) (136751) Výrobca WOODICA

Cena: 469 €

  352 €

Najnižšia cena výrobku za posledných 30 dní: 352 €

Do konca akcie

Možnosti produktu

* Povinne vyplnené polia

Prepravné náklady 25Cena dopravy 0 € při objednávce od 250 €

Cena: 469 €

  352 €

Najnižšia cena výrobku za posledných 30 dní: 352 €

Rýchly prehľad




Rozmery a ceny
(šírka x výška x hĺbka)

80cm x 200cm 469 € 352 €
90cm x 200cm 472 € 354 €
100cm x 200cm 482 € 362 €

* Uvedený rozmer je celkový vonkajší rozmer.



Detaily

Rošt Samuraj Standard.

Konštrukcia: Plynulá elektrická regulácia výšky hlavovej časti. Elektromotor napájaný bezpečným jednosmerným napätím 24V. Dodatočná regulácia tvrdosti v strednej časti roštu.

SAMURAJ STANDARD EKO konštrukcia ako Samuraj Standard, dodatočná funkcia standby, ktorá vypína napájanie vo chvíli nepoužívania, obmedzujúc týmto spôsobom spotrebu elektrickej energie.
(Možnosť opúšťať rošt keď chýba napájanie.)

špeciálne vlastnosti: elektrická regulácia výšky hlavovej časti.

Rozmery: 80x200, 90x200, 100x200 aj iné rozmery na objednávku (aj s dĺžkou 190, 210 i 220 cm).

Uvedené rozmery sú vnútorné rozmery postele a matraca. Rošt postele je o 4 cm kratší ako uvedený rozmer, zatiaľ čo na šírku je o 1 cm užší, napr. 80 cm x 200 cm=>79 cm x 196 cm. Skutočné rozmery roštu musia byť primerane menšie, aby sa zmestil do výklenku.

POZOR: rošt v kartóne pre samostatnú montáž.

Prečo sa vyplatí vybrať si drevený nábytok?

Voľba dreveného nábytku je múdrou investíciou, ktorá zaistí bezpečie a pohodlné používanie. Drevo je neobyčajne trvanlivý materiál odolný proti mechanickému poškodeniu a proti mnohým chemickým faktorom. Vyznačuje sa vysokým súčiniteľom vyjadrujúcim mieru odolnosti proti oteru. Prírodný pôvod zaisťuje, že je drevený nábytok ekologický, pre ľudský organizmus neškodný a neobsahuje kovy a pevné častice, ako niektoré materiály používané na výrobu nábytku. Vďaka správnemu obrábaniu je zachovaná čistota dosiek. Hlavnou výhodou je antistatickosť tejto prírodnej suroviny – nepriťahuje prachové častice, takže je veľmi vhodná na zariadenie izby alergika. Drevo je hygroskopické a preto správne absorbuje a uvoľňuje vlhkosť a zachováva tak izbovú teplotu. Pri masíve dreva je veľkou výhodou jeho neopakovateľná textúra a charakteristická vôňa – už do nej samotnej sa možno zamilovať. Drevený nábytok, to je tiež elegancia, ktorá podčiarkuje vkus majiteľa. Surovina sa ľahko obrába, navyše môžeme vytvoriť zaujímavý a originálny tvar nábytku. Starostlivosť o nábytok z masívu je ľahká a nevyžaduje veľké časové a finančné nároky. Po rokoch používania je jeho obnovenie ľahké.


Vsaďte na Eko…

Lasy PaństwoweNáš nábytok je vyrobený z masívu pochádzajúceho z poľských lesov, ktoré sú obnovované ďalším zalesňovaním. Surovinu získavame v Štátnych lesoch, ktoré disponujú certifikátmi FSC a PEFC. Na farbenie používame vosky, olejovosky a laky, ktoré neškodia životnému prostrediu. Prírodné materiály zaisťujú bezpečnosť a trvanlivosť výrobkov a celý proces výroby je šetrný k prírode.
Certyfikat FSCCertyfikat PEFC

Vyberte Estetickosť…

Originálne tvary nášho nábytku povzbudzujú predstavivosť. Pobyt v krásne zariadenom interiéri spríjemní čas a umožňuje upokojiť sa počas odpočinku.

Využívajte Ergonomické riešenia…

Pri navrhovaní kolekcií kladieme veľký dôraz na praktickosť, ľahké používanie, komfort a pohodlie. Správne zvolené rozmery a tvary nábytku zaručujú funkčnosť a bezpečie.