Dubová komoda Vernalis 04 Dubová komoda Vernalis 04 Dubová komoda Vernalis 04
Dubová komoda Vernalis 04
Dostupnosť ihneď
Nový produkt

Pospěš si! Dostupný ihneď

Dubová komoda Vernalis 04 - masívne drevo

(Verna/Kom/04) (135023) Výrobca WOODICA

2 309 €
100% masívne drevoZáruka 7 rokovVýrobok dostupný ihneď

Možnosti produktu

* Povinne vyplnené polia

Prepravné náklady 50Cena dopravy 0 € při objednávce od 250 €
2 309 €

Rýchly prehľad






Prečo dubový nábytok Woodica?

  • Krásny dizajn
  • Nábytok dostupný ihneď
  • Záruka 2 roky
  • 100% masívne drevo
  • 14-dňové právo vrátenia tovaru




Rozmery a ceny
(šírka x výška x hĺbka)

181cm x 86cm x 53cm - 2309 €

* Uvedený rozmer je celkový vonkajší rozmer.



Detaily

Komody Vernalis vyrobené z masívu divokého dubu vsádzajú rovnako na estetické hodnoty, ako na funkčnosť. Pevne a stabilne pojmú mnoho vecí každodenného úžitku a poskytujú tak záruku bezpečia ich skladovania. Jednoduchá forma zdôrazňuje a podčiarkuje nesmierne bohatú štruktúru dubu a štýlové úchytky doplňujú celkové dokonalé prevedenie. Ideme v ústrety vašim potrebám a ponúkame na výber niekoľko rôznych modelov komod.

Vyššie uvedený nábytok bol vyrobený z masívu divokého dubu. Jedinou časťou, na výrobu ktorej sa použije drevotrieska HDF sú chrbáty a dná šuplíkov, na zníženie celkovej váhy nábytku. Ponúkame taktiež možnosť výroby uvedených elementov z drevo masívu, prípadne preglejky.

Konštrukcia komody
Za dvojitými dvierkami sa nachádza zvislá priečka, ktorá rozdeľuje priestor na 2 časti, pričom každá obsahuje jednu policu. S ohľadom na Vaše individuálne potreby Vám môžeme ponúknuť pridanie ďalších políc. Vďaka šikovnému rozdeleniu komody na dvierka a tri zásuvky je zabezpečená funkčnosť a praktickosť.

Závesy a výsuvy
Štandardne montujeme závesy na tiché dovretie, koľajnice plné vysunutie s brzdou a samoťahom.

Druhy sfarbenia
V základnej verzii kolekciu Vernalis vyrábame vo farbe bezfarebný olej. Hlavné fotografie predstavujú práve túto farbu. Jedná sa o štandardné farebné prevedenie kolekcie Vernalis.

Prečo sa vyplatí vybrať si drevený nábytok?

Voľba dreveného nábytku je múdrou investíciou, ktorá zaistí bezpečie a pohodlné používanie. Drevo je neobyčajne trvanlivý materiál odolný proti mechanickému poškodeniu a proti mnohým chemickým faktorom. Vyznačuje sa vysokým súčiniteľom vyjadrujúcim mieru odolnosti proti oteru. Prírodný pôvod zaisťuje, že je drevený nábytok ekologický, pre ľudský organizmus neškodný a neobsahuje kovy a pevné častice, ako niektoré materiály používané na výrobu nábytku. Vďaka správnemu obrábaniu je zachovaná čistota dosiek. Hlavnou výhodou je antistatickosť tejto prírodnej suroviny – nepriťahuje prachové častice, takže je veľmi vhodná na zariadenie izby alergika. Drevo je hygroskopické a preto správne absorbuje a uvoľňuje vlhkosť a zachováva tak izbovú teplotu. Pri masíve dreva je veľkou výhodou jeho neopakovateľná textúra a charakteristická vôňa – už do nej samotnej sa možno zamilovať. Drevený nábytok, to je tiež elegancia, ktorá podčiarkuje vkus majiteľa. Surovina sa ľahko obrába, navyše môžeme vytvoriť zaujímavý a originálny tvar nábytku. Starostlivosť o nábytok z masívu je ľahká a nevyžaduje veľké časové a finančné nároky. Po rokoch používania je jeho obnovenie ľahké.


Vsaďte na Eko…

Lasy PaństwoweNáš nábytok je vyrobený z masívu pochádzajúceho z poľských lesov, ktoré sú obnovované ďalším zalesňovaním. Surovinu získavame v Štátnych lesoch, ktoré disponujú certifikátmi FSC a PEFC. Na farbenie používame vosky, olejovosky a laky, ktoré neškodia životnému prostrediu. Prírodné materiály zaisťujú bezpečnosť a trvanlivosť výrobkov a celý proces výroby je šetrný k prírode.
Certyfikat FSCCertyfikat PEFC

Vyberte Estetickosť…

Originálne tvary nášho nábytku povzbudzujú predstavivosť. Pobyt v krásne zariadenom interiéri spríjemní čas a umožňuje upokojiť sa počas odpočinku.

Využívajte Ergonomické riešenia…

Pri navrhovaní kolekcií kladieme veľký dôraz na praktickosť, ľahké používanie, komfort a pohodlie. Správne zvolené rozmery a tvary nábytku zaručujú funkčnosť a bezpečie.