Drevená komoda Hacienda 24
Dočasne nedostupný
Nový produkt

Pospěš si! Produkt dočasne nedostupný

Drevená komoda Hacienda 24

(Hac/Kom/24) (135512) Výrobca WOODICA

567 €
100% masívne drevo

Možnosti produktu

* Povinne vyplnené polia

Prepravné náklady 22Cena dopravy 0 € při objednávce od 250 €
567 €

Rýchly prehľad




Rozmery a ceny
(šírka x výška x hĺbka)

90cm x 69cm x 43cm - 567 €
100cm x 69cm x 43cm - 661 €

* Uvedený rozmer je celkový vonkajší rozmer.



Detaily

Komody spájajú estetické a funkčné hodnoty. Dobre vykonaná remeselnícka práca, správny výber dreva, charakteristické vence podstavce, ako aj bočné kovania zapríčiní, že celok nadchne originálnym vzhľadom. Rôznorodé rozloženie šuplíkov a dvier zaručí, že každý nájde pre seba vhodný model komody. Celok dopĺňajú bočné kovania a farebná povrchová úprava ekolakom, prípadne inými voskami, a olejovými voskami.

Na výrobu nášho nábytku využívame borovicový drevo masív.

Dosky, dvierka a boky sú vyrobené z vyberaného dreva so sukmi.

Jedinou časťou, na výrobu ktorej sa použije drevotrieska HDF sú chrbáty a dná šuplíkov, na zníženie celkovej váhy nábytku. Ponúkame taktiež možnosť výroby uvedených elementov z drevo masívu, prípadne preglejky.

Miestne škrabance či hrče sú neoddeliteľnou súčasťou kolekcie Hacienda. Okrem iného práve tie tvoria jej unikátny a neopakovateľný vzhľad. Vďaka tejto nezvyčajnej dekorácii si môže byť každý klient istý, že má vo svojom dome jedinečný a originálny nábytok. Vďaka použitiu vyššie uvedených prvkov sme dokázali vytvoriť efekt starožitného až nadčasového nábytku. Nábytok z kolekcie Hacienda je zacielený na zákazníkov s vysokými nárokmi, ktorí ocenia starostlivú remeselnú a stolársku prácu.

Opis komody
Komoda má šuplík nad dvierkami, čo umožní na praktické rozmiestnenie predmetov.

Koľajnice a závesy
Štandardne je nábytok dodávaný bez koľajnice, zásuvky sú posuvné po dreve. Štandardne sú montované závesy a kovanie s antickým vzhľadom (vonkajší vzhľad). Vychádzajúc v ústrety Vašich nárokov môžeme taktiež ponúknuť dvierka s protinárazovou brzdou, ktoré pridajú na hodnote funkčnosti nábytku. Dostupné koľajnice s príplatkom: plné vysunutie, plné vysunutie s brzdou, plné vysunutie so samoťahom.

Druhy výbavy
V základnej verzii vyrábame kolekciu Hacienda vo farbe medový vosk. Hlavná fotografia zobrazuje práve túto farbu. Jedná sa o štandardný odtieň pre kolekciu Hacienda.

Prečo sa vyplatí vybrať si drevený nábytok?

Voľba dreveného nábytku je múdrou investíciou, ktorá zaistí bezpečie a pohodlné používanie. Drevo je neobyčajne trvanlivý materiál odolný proti mechanickému poškodeniu a proti mnohým chemickým faktorom. Vyznačuje sa vysokým súčiniteľom vyjadrujúcim mieru odolnosti proti oteru. Prírodný pôvod zaisťuje, že je drevený nábytok ekologický, pre ľudský organizmus neškodný a neobsahuje kovy a pevné častice, ako niektoré materiály používané na výrobu nábytku. Vďaka správnemu obrábaniu je zachovaná čistota dosiek. Hlavnou výhodou je antistatickosť tejto prírodnej suroviny – nepriťahuje prachové častice, takže je veľmi vhodná na zariadenie izby alergika. Drevo je hygroskopické a preto správne absorbuje a uvoľňuje vlhkosť a zachováva tak izbovú teplotu. Pri masíve dreva je veľkou výhodou jeho neopakovateľná textúra a charakteristická vôňa – už do nej samotnej sa možno zamilovať. Drevený nábytok, to je tiež elegancia, ktorá podčiarkuje vkus majiteľa. Surovina sa ľahko obrába, navyše môžeme vytvoriť zaujímavý a originálny tvar nábytku. Starostlivosť o nábytok z masívu je ľahká a nevyžaduje veľké časové a finančné nároky. Po rokoch používania je jeho obnovenie ľahké.


Vsaďte na Eko…

Lasy PaństwoweNáš nábytok je vyrobený z masívu pochádzajúceho z poľských lesov, ktoré sú obnovované ďalším zalesňovaním. Surovinu získavame v Štátnych lesoch, ktoré disponujú certifikátmi FSC a PEFC. Na farbenie používame vosky, olejovosky a laky, ktoré neškodia životnému prostrediu. Prírodné materiály zaisťujú bezpečnosť a trvanlivosť výrobkov a celý proces výroby je šetrný k prírode.
Certyfikat FSCCertyfikat PEFC

Vyberte Estetickosť…

Originálne tvary nášho nábytku povzbudzujú predstavivosť. Pobyt v krásne zariadenom interiéri spríjemní čas a umožňuje upokojiť sa počas odpočinku.

Využívajte Ergonomické riešenia…

Pri navrhovaní kolekcií kladieme veľký dôraz na praktickosť, ľahké používanie, komfort a pohodlie. Správne zvolené rozmery a tvary nábytku zaručujú funkčnosť a bezpečie.