Drevený stôl rozťahovací Nicea 12 Borovicový stôl rozťahovací Nicea 12 Borovicový stôl rozťahovací Nicea 12 Borovicový stôl rozťahovací Nicea 12
Drevený stôl rozťahovací Nicea 12
Dostupnosť 7-14 dní
Nový produkt

Pospěš si! Dostupný na predaj

Borovicový stôl rozťahovací Nicea 12 provensálsky štýl

(nicea-12) (135315) Výrobca WOODICA

992 €
100% masívne drevo2-ročná záruka na stoličkyVýrobok dostupný ihneď

Možnosti produktu

* Povinne vyplnené polia

Prepravné náklady 38Cena dopravy 0 € při objednávce od 250 €
992 €

Rýchly prehľad




Rozmery a ceny
(šírka x výška x hĺbka)

120cm x 76cm x 80cm (rozťahovací do 170) - 992 €
140cm x 76cm x 90cm (rozťahovací do 180-220) - 1041 €
160cm x 76cm x 90cm (rozťahovací do 210-260) - 1137 €
180cm x 76cm x 90cm (rozťahovací do 230-280) - 1185 €
200cm x 76cm x 100cm (rozťahovací do 250-300) - 1286 €

* Uvedený rozmer je celkový vonkajší rozmer.



Detaily

Stôl Nicea môžeme tiež zhotoviť vo verzii s dubovou doskou. Predstavená verzia má borovicovú dosku.
Stoly dubové ▶

Stôl nadchýna kvalitou svojho prevedenia. Solídna pracovná doska s viditeľnou štruktúrou dreva zvýrazní krásu borovicového dreva a celok dopĺňajú ozdobené nohy. Stôl je výborne zladený so stoličkami, ktoré majú náležite vyprofilované sedisko. Operadlo poskytuje komfort a pohodlie.
Stôl je miestom robiných a priateľských stretnutí, takže estetický vzhľad má nezanedbateľný vplyv na budovanie domácej atmosféry.

Na výrobu nášho nábytku využívame borovicový drevo masív.

Nábytok kolekcie Nicea je vyrábaný z výberového masívu so sukmi, čo je zárukou najvyššej kvality. Dosky sú vyrábané z hrčového borovicového dreva.

Lamely v borovicových rozťahovacích a nerozťahovacích stoloch z kolekcie Nicea sú usporiadané zvisle.

Stôl Nicea 12 s pravouhlou doskou je dostupný v štyroch rôznych veľkostiach. Charakteristický vzhľad získal vďaka použitiu ozdobných točených nôh.

Druhy vybavenia
V základnej verzií je nábytok prevedený vo farbe Biely krycí EKOLAK + Lak bezfarebný, avšak v závislosti od Vašej koncepcie aranžovania interiéru môžete u nás objednať nábytok v inej koloristike.


Prečo sa vyplatí vybrať si drevený nábytok?

Voľba dreveného nábytku je múdrou investíciou, ktorá zaistí bezpečie a pohodlné používanie. Drevo je neobyčajne trvanlivý materiál odolný proti mechanickému poškodeniu a proti mnohým chemickým faktorom. Vyznačuje sa vysokým súčiniteľom vyjadrujúcim mieru odolnosti proti oteru. Prírodný pôvod zaisťuje, že je drevený nábytok ekologický, pre ľudský organizmus neškodný a neobsahuje kovy a pevné častice, ako niektoré materiály používané na výrobu nábytku. Vďaka správnemu obrábaniu je zachovaná čistota dosiek. Hlavnou výhodou je antistatickosť tejto prírodnej suroviny – nepriťahuje prachové častice, takže je veľmi vhodná na zariadenie izby alergika. Drevo je hygroskopické a preto správne absorbuje a uvoľňuje vlhkosť a zachováva tak izbovú teplotu. Pri masíve dreva je veľkou výhodou jeho neopakovateľná textúra a charakteristická vôňa – už do nej samotnej sa možno zamilovať. Drevený nábytok, to je tiež elegancia, ktorá podčiarkuje vkus majiteľa. Surovina sa ľahko obrába, navyše môžeme vytvoriť zaujímavý a originálny tvar nábytku. Starostlivosť o nábytok z masívu je ľahká a nevyžaduje veľké časové a finančné nároky. Po rokoch používania je jeho obnovenie ľahké.


Vsaďte na Eko…

Lasy PaństwoweNáš nábytok je vyrobený z masívu pochádzajúceho z poľských lesov, ktoré sú obnovované ďalším zalesňovaním. Surovinu získavame v Štátnych lesoch, ktoré disponujú certifikátmi FSC a PEFC. Na farbenie používame vosky, olejovosky a laky, ktoré neškodia životnému prostrediu. Prírodné materiály zaisťujú bezpečnosť a trvanlivosť výrobkov a celý proces výroby je šetrný k prírode.
Certyfikat FSCCertyfikat PEFC

Vyberte Estetickosť…

Originálne tvary nášho nábytku povzbudzujú predstavivosť. Pobyt v krásne zariadenom interiéri spríjemní čas a umožňuje upokojiť sa počas odpočinku.

Využívajte Ergonomické riešenia…

Pri navrhovaní kolekcií kladieme veľký dôraz na praktickosť, ľahké používanie, komfort a pohodlie. Správne zvolené rozmery a tvary nábytku zaručujú funkčnosť a bezpečie.